Ekim

Dr. Öğr. Üyesi Mesut ALGÜL

SON MÜRACAAT: 25 Ekim 2024

Kontenjanlarımız SINIRLIDIR…

• Başvuru formu Batman Üniversitesi web sayfası duyurular kısmından (www.batman.edu.tr)’den temin edilebilir.
  • Kayıt yaptırıp kurs başladıktan sonra kursu bırakanlara ücret iadesi yapılmaz.
  • Ücreti yatıran öğrenciler bankadan alacakları  dekont ve başvuru formunu doldurarak DİLMER müdürlüğümüze şahsen veya  DİLMER web sayfasına girerek Kurs Online Başvuru sekmesinden kurs kayıtlarını yapabileceklerdir. Online olarak başvuru yapmak isteyen öğrencilerin, son başvuru tarihine kadar  dilmer@batman.edu.tr adresine gerekli evrakları göndermeleri gerekmektedir.

Gerekli Evraklar
  1. Başvuru Formu, tıklayınız
  2. Kimlik Belgesi,
  3. Dekont (kesin kayıtlar başladığında gönderilmelidir.)

Ödeme Şekli:   Ücretler T.C. Halk Bankası TR25 0001 2009 6750 0004 0001 51  no’lu Batman Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesiDil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  hesabına, hangi dildeki kursa katılacağını belirtilerek “Online Osmanlı Türkçesi Kursu Ücreti ” adıyla peşin yatırılacaktır.

Kurs Ücreti:  3.000  TL (KDV Dahil)

Not:  Üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Batman İl Müftülüğü  Batman 14'üncü İUS Üs Komutanlığı ile yapılan eğitim  iş birliği protokolü kapsamında adı genen kurumlardan  kurs başvurusunda bulunacak kursiyerler için kurs ücretlerinde 5-10 kişi arası toplu kayıt için % 15, 11-15 arası kayıt için %20, 15 üstü kişi kayıtlarında ise % 25 oranlarında ilgili mevzuat gereği ticari indirim kapsamında indirim uygulanacaktır.

KURS PROGRAMI

KURS CUMARTESİ  GÜNLERİ, (17:00-19:00 saatler arasında) OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 30 SAAAT SÜRECEKTİR.

Başvuru Formu için tıklayınız
 Kurs Online Başvuru Formu için tıklayınız