Yemek Hizmetleri

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak, öğrenci ve personelimize sağlıklı, dengeli ve kaliteli bir öğle yemeği hizmeti sunmak amacıyla yemekhane hizmetimizi titizlikle sürdürüyoruz. Amacımız, üniversite hayatının yoğun temposu içinde sağlıklı beslenmeyi kolaylaştırmak ve herkesin ihtiyaçlarına uygun, çeşitli seçenekler sunmaktır. Yemekhanemizde hijyen standartlarına büyük önem vererek, her gün taze ve besleyici öğle yemekleri hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz ve personelimiz, uygun fiyatlarla zengin menü seçeneklerinden yararlanabilir.

Ayrıca yemekhane hizmetlerimizde herkesin damak tadına hitap edebilecek çeşitli ve dengeli menü sunmaya özen gösteriyoruz. Her gün taze ve besleyici öğle yemekleri hazırlayarak, beslenme ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlıyoruz. Yemekhanemizdeki ortamı, keyifli ve rahat bir öğle yemeği deneyimi yaşamanız için düzenliyor; hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı destekleyen bir beslenme alışkanlığı edinmenize yardımcı oluyoruz.

Yemekhane

Üniversitemiz Merkez Kampüs ve Batıraman Kampüsü ile İlçelerde bulunan Yemekhanelerimizin Günlük toplam yemek kapasitesi 4000 ile 4500 arasında olup, yemekler; Aşçı, Gıda Mühendisi, Yemekhane Komisyonu tarafından kontrol edilerek sağlıklı ve hijyenik bir ortamda, Üniversitemizin kendi mutfaklarında 4 çeşit yemek, ekmek ve su’dan oluşan menü şeklinde Üniversitemiz Rektörlük onayı ile tespit edilen muayene kabul-kontrol teşkilatı komisyonları tarafından hazırlatılıp öğrenci ve personelimizin hizmetine sunulmaktadır.


Üniversitemiz öğrenci ve personeli Kampüs içinde bulunan Merkez ve Batıraman Yemekhanelerinde günlük öğlen yemeği hizmetinden faydalanmaktadır. Yemekten faydalanmak isteyen öğrencilerimiz öğrenci kimlik kartları veya akıllı telefon (SoliClup uygulamasını) kullanılarak faydalanabilmektedirler.