Yemek Hizmetleri

Merkez ve Batıraman Kampüsü ile İlçelerde bulunan Yemekhanelerimizin Günlük yemek kapasitesi 4000 ile 4500 arasında olup, yemekler; Gıda Mühendisleri ve Aşçılar tarafından yapılarak sağlıklı ve hijyenik bir ortamda, Üniversitemizin kendi mutfaklarında 4 çeşit yemek, ekmek ve su’dan oluşan menü şeklinde Üniversitemiz Rektörlük onayı ile tespit edilen muayene kabul-kontrol teşkilatı komisyonları tarafından hazırlatılıp öğrenci ve personelimizin hizmete sunulmaktadır.

Yemekhane

Üniversitemiz öğrenci ve personeli Kampüs içinde bulunan Merkez ve Batıraman Yemekhanelerinde günlük öğlen yemeği hizmetinden faydalanmaktadır. Yemekten faydalanmak isteyen öğrencilerimiz öğrenci kimlik kartları veya akıllı telefon (SoliClup uygulamasını) kullanılarak faydalanabilmektedirler. Üniversitemiz ve Batman Belediyesi arasında yapılan protokol gereği, öğrenci katkı payı belediye tarafından ödenerek ücretsiz olarak yemek yiyebilmektedirler. Personelimizin ise maliyetinin Üniversite Yönetim Kurulu tarafından tespit edilen bir kısmını katılım payı olarak ödemek suretiyle yemek yiyebilmektedir. Yemek maliyetinin geriye kalan kısmı ise Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden karşılanmaktadır.