Ekim
Yunus Emre Enstitüsü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kutalmış Yalçın, Rektör Demir’i Ziyaret Etti

Üniversitemiz ev sahipliğinde 2. Uluslararası Ekonomi, Siyaset, İnsan ve Toplum Bilimleri Kongresi’ne konuşmacı olarak katılan Yunus Emre Enstitüsü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kutalmış Yalçın, Rektör Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret etti. 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette, geleceğe yönelik ikili projeler için fikir alışverişinde bulunuldu.

Bölgesinde başarılı projelere imza attıklarını belirten Rektör Demir, Yunus Emre Enstitüsü ile Üniversitemiz arasında başarılı işler gerçekleştirme hedefinde olduklarını belirtti. Batman Üniversitesi’ni ve projelerini takip ettiklerini belirten Yalçın, şeref defterini imzalayarak, Rektör Demir’e çalışma hayatında başarılar diledi.