Yeşilay Gönüllüleri Derneğinden Rektör Demir’e Ziyaret

Bağımlılıkla mücadele konusuna destek veren ve bu konuda yapılabilecek iş birliklerine açık olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Yeşilay Gönüllüler Derneği (YEDAM) tarafından ziyaret edildi.  7 Mart 2022 tarihinde Yeşilay Şube Başkanı Yılmaz Aydın, Sosyal Hizmet Uzmanı Sümeyye Aksoy, Klinik Psikolog Dilan Birel, Yeşilay gönüllüleri Beritan Ekinci ve Diyar Akın’ın yapmış olduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Üniversitemizde ve ilimizde bağımlılık konusuna dikkat çekilmesi ve gençlerimiz açısından bu konuda farkındalık oluşturulması gerektiğini belirten Prof. Dr. İdris Demir, yapılabilecek iş birliklerine açık olduklarını kaydetti. Madde bağımlılığı ile mücadelede bulunulan çalışmalara katkı vermekten memnuniyet duyacaklarını belirten Rektör Demir, Batman ilinin kalkınması için tüm engellerin ortadan kaldırılması gerektiğini, üniversite olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin karşılaştıkları sorunlarla mücadelede rol alacaklarını vurguladı.