21
Eylül
2023
Yenişehir Ortaokulu Üniversitemiz Kampüsünü Ziyaret Etti

Üniversitemizde çeşitli yaş gruplarından öğrencilerin ağırlandığı kampüs ziyaretleri başladı. 20 Eylül 2023 tarihinde Üniversitemiz Batı Raman Kampüsünde Yenişehir Ortaokulundan gelen öğrencilerin yaptığı ziyarette fakültelerimiz, eğitim programlarımız ve üniversitemiz vizyonu hakkında bilgiler verildi.



Rektör Demir: “Yeni eğitim-öğretim yılında şehrimizdeki bütün okulları kampüsümüze bekleriz”
Okulların açılmasıyla Üniversitemize düzenlenen öğrenci ziyaretlerinden ve gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Üniversitemiz, Batman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine bir şekilde yürütülen Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları kapsamında kampüsümüzün kapıları öğrencilerimize sonuna kadar açık. Öğrencilerimiz kampüs ortamını deneyimlerken akademisyenlerimizden aldıkları bilgiler ile üniversite hayatına hazırlanıyor” ifadelerini kullandı. Üniversitemizle tanışan Batmanlı öğrencilerimizin eğitim ve kariyer planlarında onlara ışık tutacaklarını belirten Rektör Demir, yapılacak ziyaretlerin yıl içinde yoğun şekilde devam edeceğini belirtti.



Laboratuvar, kütüphane ve spor tesislerini yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından kampüsten ayrıldı.