31
Aralık
2021
Voleybol Takımlarımızdan Rektör Demir'e Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenen Üniversiteler Arası 2. Lig Voleybol Müsabakalarında 3. olan kadın voleybol takımı oyuncuları ve 1. olarak üniversitemizi 1. lige taşıyan erkek voleybol takımı oyuncuları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir'i ziyaret etti. Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve Prof. Dr. Rohat Cebe ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nevzat Dinçer katıldı.



Munzur Üniversitesinin ev sahipliğinde Tunceli Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda Batman Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Munzur Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi voleybol takımları mücadele etti.



Birçok takıma karşı mücadele ederek müsabakalardan başarıyla dönen takım oyuncularını senato salonunda ağırlayan Rektör Demir, müsabakaları yakından takip ettiklerini ve sporcularımızın göstermiş oldukları başarıların kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Sporun insan yaşamında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Rektör Demir, ülkenin geleceği olan gençlerin spor, bilim ve kültür alanlarında gelişmesinin toplumun da gelişmesine önemli katkılar sunacağını ifade etti. Sporcularımızı tebrik eden Rektör Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcularımıza başarılar diledi.