Kasım
Vali Ekrem Canalp Üniversitemizi Ziyaret Etti

Batman Valisi Ekrem Canalp, üniversitemizde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında gelinen aşamalar hakkında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’den bilgi almak amacıyla 11 Kasım 2022 tarihinde Üniversitemiz Batı Raman Kampüsünü ziyaret etti. Üniversitemizde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında Vali Canalp’i bilgilendiren Rektör Demir, bütünlüklü ve uzun vadeli bir yaklaşım perspektifiyle ele alınan projelerin, titizlikle tasarlandığını kaydetti.

Batman Üniversitesinin uzman akademik kadrosuyla bölgenin teknik ve akademik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurum ve kuruluşlarla iş birlikleri geliştirmeye çalıştıklarını belirten Rektör Demir, gerçekleştirilen çalışmaların somut çıktılarını almaya başladıklarını ifade etti. Rektör Demir, Batman Üniversitesinin birçok projesine hem geliştirici fikirleriyle hem de kurumsal destekle katkı sunan Vali Canalp’e teşekkür etti.

Batman Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyleyen Vali Ekrem Canalp, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.