Vali Canalp ve Rektör Demir Öğrencilerimizle İftar Programında Buluştu

Üniversitemiz öğrencilerinin faaliyetlerini her daim destekleyen Batman Valisi Ekrem Canalp ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir,  düzenlenen iftar programında öğrencilerimizle bir araya geldi. 30 Mart 2023 tarihinde Merkez Kampüs Yemekhanede gerçekleştirilen iftar programına, Vali Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, Rektör Demir’in eşi Zeynep Demir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve Prof. Dr. Rohat Cebe, Genel Sekreter Ali Yılmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Ramazan ayı dolayısıyla öğrencilerle birlikte iftar yemeğinde bir araya gelerek onların taleplerini dinleme fırsatı bulmaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen Rektör Demir, “Ramazan ayının tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diledi. Öğrencilere sağladığı ücretsiz yemek imkânı için Vali Canalp’e teşekkür eden Rektör Demir, Vali Canalp’in üniversitemiz tarafından düzenlenen birçok etkinliğe destek sunduğunu ve üniversitemizin talepleriyle yakından ilgilendiğini vurguladı. Ücretsiz yemek imkânının sağladığı faydaları çok önemli bulduklarını kaydeden Rektör Demir, yerleşkelerimizi öğrencilere daha cazip hale getirmek için yeni sosyal alanlar oluşturacaklarını belirtti.