Aralık
Üniversitemizin Kapılarını İlimizdeki Öğrencilere Açmaya Devam Ediyoruz

Kapılarını yediden yetmişe herkese açan Batman Üniversitesi, 14 Aralık 2021 tarihinde Değirmenüstü Ortaokulu ve Ayrancı İlkokulu öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Gezi programı kapsamında Üniversitemiz Batı Raman Yerleşkesinde bulunan fakülteler, merkez kütüphane, derslikler, uygulama laboratuvarları ve konferans salonlarını gezen öğrenciler, üniversitemiz hakkında detaylı bilgi edindiler. Gezinin ardından üniversitemiz yemekhanesinde yemek yiyen öğrenciler, üniversitemizin imkânlarını çok beğendiklerini ve ileriki eğitim dönemlerinde üniversitemizi tercih etmeyi düşündüklerini dile getirdiler.

Üniversitemize eğitim kurumlarından gelen ziyaretlerden memnun olduklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman ilinde yaptıkları çalışmalarla eğitim-öğretimin her kademesindeki öğrencilere destek sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Gelecekte akademik hayatın birer parçası olacak öğrencilerin eğitimlerine erken yaşta disiplinli bir şekilde başlamaları gerektiğini anlatan Rektör Demir, öğrencilerin tercih edebilecekleri yükseköğretim kurumlarının imkânlarını araştırmalarının eğitim hayatları açısından son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.