Temmuz
Üniversitemizin Haberleri Ulusal ve Uluslararası Alanda İlgi Görmeye Devam Ediyor

Gelişim ve değişime önem veren, bölgesinde model olma amacıyla yoluna devam eden üniversitemizin yaptığı çalışmalar ulusal ve uluslararası alanda ilgi görmeye devam ediyor. Birçok bilimsel çalışmaya ev sahipliği yapan ve bilim dünyasına önemli katkılar sunan üniversitemiz, bu çalışmaları ile adını birçok platformda duyuruyor.

Üniversitemiz ile Azerbaycan Neft ve Sanayi Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen Batman Enerji Zirvesi'22 kapsamında il protokolünün katılımıyla açılışı yapılan Karabağ Parkının açılış haberi Azerbaycan Respublika gazetesinde yayınlandı. Haber ile ilgili açıklamalarda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ilimizin ve üniversitemizin haberlerini farklı yayın organlarında görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Batman Üniversitesi olarak birçok projenin hayata geçmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Rektör Demir, paydaşlar ile üniversitemize, ilimize ve ülkemize fayda sağlayacak işler yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.