Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Bölüm ve program kapasitesinin her geçen gün arttığı Üniversitemizde Diş Hekimliği Fakültesi için çalışmalar devam ediyor. Diş Hekimliği Fakültesi Poliklinik yapımı için görüşmelerini sürdüren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürü Nebi Çelik ile görüştü. 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen görüşmede Üniversitemiz bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Fakültesi Poliklinik yapımı işlemleri için gerekli olan bütçe ve bütçenin erkene alınmasına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Demir: “Diş Hekimliği Fakültesi İçin Görüşmelerimiz Sürüyor”
Son teknoloji ve bilimsel çalışmalara uygun fakülte ve araştırma merkezlerinin Üniversitemiz bünyesine katıldığını belirten Rektör Demir, yapılan görüşmelerde Diş Hekimliği Fakültesi Binasının hızlı bir şekilde tamamlanması ve öğrenci alımlarının sağlanması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.