28
Ağustos
2023
Üniversitemizi Sakarya ve Batman Milletvekilleri Ziyaret Etti

2023-2024 Akademik dönemin başlamasına sayılı günler kala Üniversitemize ziyaretler devam ediyor. 27 Ağustos 2023 tarihinde 24. 25. 26. ve 27. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret etti. Merkez kampüste gerçekleşen ziyarette Rektör Demir ve vekiller kampüsü gezdi.



Bölgesel kalkınmaya katkı sunan projeler ve çalışmalarla şehrine ve öğrencilerine sahip çıkan bir üniversite misyonu benimsediklerini belirten Rektör Demir, yeni dönemde bilimsel çalışmalarla akademinin nabzını tutacaklarını belirtti.
Üniversite ve Batman adına yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Ali İhsan Yavuz, Batman’ın ve üniversitenin gelişimiyle birlikte bölgede önemli atılımlar gerçekleşeceğine vurgu yaptı. Batman Halk Kültürü kitabının takdim edildiği görüşmede öğrenci odaklı projelerde üniversitemizin adını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz, Rektör Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.