Mayıs
Üniversitemize Ziyaretler Devam Ediyor

Üniversitemizdeki eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi almak ve Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Batı Raman Kampüsümüzü ziyaret etti. 11 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler yerleşkemizde bulunan fakülteleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini gezdi.

Rektör Demir: “Üniversitemizin Kapıları Tüm Öğrencilerimize Her Daim Açık”
Şehrimizin ve ülkemizin geleceği olan gençleri kampüsümüzde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Geleceğin üniversitelilerini, bilim insanlarını yetiştirmede okul öğretmenlerimizin emeği çok büyük. Biz bilimin ışığında yürüdüğümüz bu yolda, liseden sonra bayrağı devralıp öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarına katkı sunacağız” ifadelerini kullandı.
Batman Üniversitesini ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti belirten öğrenciler tercihlerinde Batman Üniversitesinin özellikle yer alacağını kaydettiler.