Üniversitemize Liseli Öğrencilerin Ziyareti Devam Ediyor

Günden güne gelişerek büyüyen ve genç fikirlerin önemsendiği Üniversitemize ziyaretler devam ediyor. 17 Mayıs 2023 tarihinde yerleşkemizde bulunan fiziki alanlar, fakülte ve bölümler hakkında bilgi almak için Kozluk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından bir gezi düzenlendi. Öğrencilerin geleceğe yönelik kariyer planlamaları yapabilmeleri ve yol haritalarını belirlemeleri amacıyla gerçekleştirilen gezi kapsamında öğrencilere üniversitemiz hakkında detaylı bilgi verildi.

Rektör Demir: “Bilimsel Gelişmeler Odağında Eğitim Öğretim Sürecine Toplumsal Fayda Sağlıyoruz”
Üniversitemizin aday öğrenciler tarafından ziyaret edilmesi ve şehrimizdeki okulların kampüste ağırlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Öğrencilerimiz, üniversitelerin bilimsel çalışmalarını, akademik kadrosunu, araştırma ve geliştirme olanaklarını inceleyerek tercih yapmalı. Bilimsel gelişmeler odağında eğitim öğretim sürecine toplumsal fayda sağlayan genç ve güçlü bir üniversite olarak bu yolda öğrencilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.