Aralık
Üniversitemize Lise Öğrencilerinden Ziyaretler Devam Ediyor

Akademik, kültürel ve sportif faaliyetlerle ön plana çıkan üniversitemiz, 30 Aralık 2021 tarihinde İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Üniversitemizde yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve eğitim öğretim süreci ile ilgili bilgi almak amacıyla düzenlenen ziyarette öğrenciler, Batı Raman Yerleşkemizde bulunan fakülteleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini gezdi.

Üniversitemizde düzenlenen “Sosyal Güvenlik Hakkı ve Covid 19 Süreci” isimli konferansa katılan öğrenciler, üniversitemizde yapılan çalışmaları ve etkinlikleri beğendiklerini dile getirdiler. Yükseköğretime geçiş öncesinde lisans ve ön lisans programları ile ilgili bilgi edinme fırsatı bulan öğrenciler, üniversitemizin tarihçesi, üniversitemizde bulunan bölümler ve üniversitemizde sunulan imkânlar hakkında detaylı bilgi edindiler. Değişim ve gelişimi destekleyen ve öğrenci odaklı çalışmalara önem vererek ilimizdeki liselere kapılarını açmaya devam eden üniversitemizde yapılan çalışmaları inceleme fırsatı bulan öğrenciler, ziyaret sayesinde yükseköğretime geçişte tercih edecekleri bölümler hakkında fikir edindiklerini söylediler.