Haziran
Üniversitemize Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Ziyaret

Her kademeden gençlerin ve öğrencilerin ağırlandığı üniversitemize ziyaretler devam ediyor. 8 Haziran 2023 tarihinde Batı Raman Kampüsünü ziyaret eden Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, üniversitemizdeki birimler hakkında detaylı bilgiler aldı.

Rektör Demir: “Her Kademeden Öğrencinin Kariyer Planlarına Destek Vermeye Devam Ediyoruz”
Kampüs ziyaretlerinin yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, Üniversitemiz, Batman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde imzalanan Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları protokolü sayesinde daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Öğrencilerin akademisyenlerimizle buluşturulduğu gezilerde kapsamlı kampüs turu, bölüm ve program bilgileri verilen öğrenciler, gelecek planlarına Batman Üniversitesini dâhil edeceklerini belirttiler.