11
Haziran
2024
Üniversitemizden Yağmur Anaokulu Öğrencilerine Bayram Hediyesi

Üniversitemiz Tekstil Teknolojisi Bölümü akademisyenleri Yağmur Anaokulu öğrencilerine Bayram hediyeleri hazırladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Valisi Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya'nın katıldığı etkinlik ile Üniversitemiz Tekstil Teknolojisi Bölümü akademisyenleri tarafından hazırlanan toplam 185 adet hediye, 11 Mayıs 2024 tarihinde Yağmur Anaokulu öğrencilerine dağıtıldı. Etkinlikte, kız öğrencilere tütü etek ve erkek öğrencilere baskılı tişörtler hediye edildi.
 


Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen bu etkinlik, çocuklara erken bayram coşkusu yaşattı. Etkinlikte konuşan Rektör Demir, "Bu tür etkinliklerle öğrencilerimize destek olmak ve onların mutluluğunu paylaşmak bizim için büyük bir önem taşıyor. Üniversitemizin topluma katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği bu tür projeler devam edecek" dedi.


 
Dr. Ayten Canalp ise, "Çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görmek bizler için en büyük ödül. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 


Yağmur Anaokulu öğrencileri, dağıtılan hediyelerle büyük sevinç yaşarken, etkinlik boyunca eğlenceli vakit geçirdiler.