Haziran
Üniversitemizden Emekliliği Hak Eden Personellere Plaket Töreni

Üniversitemizde emekli personeller için yemek düzenlendi. 10 Haziran 2024 tarihinde, Üniversitemizin Batı Raman Kampüs Yemekhanesi VIP Salonu’nda gerçekleşen yemeğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, emekliliğini hak eden üniversitemiz personelleri katıldı.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Süleyman Aydın, İdari Destek Personeli Nasrettin Temeş, Öğr. Gör. İhsan Pilatin, Bekçi Ahmet Okan ve Öğr. Gör. Mehmet Özmen, uzun yıllar üniversitemize verdikleri emek ve çalışmalardan dolayı Rektör Demir’den plaket aldı.
Emekli olacak çalışanlarımız için düzenlenen anlamlı yemekte Rektör Demir, üniversiteye olan katkılarının unutulmadığını ve takdir edildiğini dile getirerek sağlıklı ve uzun ömürlü bir emeklilik hayatı diledi.