Temmuz
Üniversitemizde Yol Yapım Çalışmaları Gerçekleştirildi

Modern çevre düzenlemesi ile ulaşılabilir kampüs yolu çalışmalarının hayata geçirildiği Üniversitemizde, Batı Raman Kampüsünde yol yenilenmesine yönelik çalışmalar tamamlandı. Yeni eğitim-öğretim dönemi için akademik ve fiziki imkanların geliştirildiği Üniversitemizde, Batı Raman Kampüsü içerisinde yer alan bina ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra ring yollarındaki ıslah ve onarım çalışmaları ile kampüs yeni bir görünüme kavuştu.

Rektör Demir: “Yenilenen Yollar Sayesinde Kampüsümüzde Ulaşım Daha Kolay ve Düzenli Olacak”
Üniversitemizdeki altyapı çalışmaları ve sürdürülebilir bir kampüs ortamı yaratılması amacıyla yapılan düzenlemeler kapsamında Batman Belediyesi asfalt ekipleri tarafından yapılan yol yenileme çalışmaları için emeği geçen herkese teşekkür eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Kampüs sakinlerinin ve ziyaretçilerin çok daha güzel ve düzenli bir kampüs ortamı ile karşılaşmalarını hedefliyoruz. Batman Üniversitesinin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir üniversite olması için gerekli olan tüm çalışmaları ve projeleri tamamlamak için durmadan çalışıyoruz. Bu yollarda yürüyecek gençlerimizin, ülkemize ve geleceğimize hayırlı bireyler olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.