Şubat
Üniversitemizde Üretilen Sıvı Sabun Deprem Bölgesine Gönderildi

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programı öğrencilerinin bölüm akademisyenleri öncülüğünde ürettikleri 760 bidon sıvı sabun, depremden etkilenen vatandaşlarımızın hijyen ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla deprem bölgesine gönderildi.

Rektör Demir: “Üniversitemiz Bünyesinde Yardımlar Toplanmaya Devam Edilecek”
Sabun üretimine devam edildiğini, üretilen sabunun ihtiyaca binaen deprem bölgesine tekrar gönderileceğini söyleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin sahip olduğu her imkânın, depremden etkilenen vatandaşlarımızın lehine kullanılması için gayret gösterdiklerini ifade etti. Üniversitemiz tarafından deprem bölgesine gönderilen yardımların AFAD ile koordineli bir şekilde yapıldığını dile getiren Rektör Demir, AFAD’ın belirlediği acil ihtiyaç malzemelerinin depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılması için üniversitemiz bünyesinde yardımların toplanmaya devam edileceğini kaydetti.