Haziran
Üniversitemizde Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Başladı

Önemli kurum ve kuruluşlarla imzaladığı protokolleri hayata geçirmeye devam eden Üniversitemizde, Kamu İhale Kurumu ile imzalanan protokol kapsamında düzenlenen  “Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı” eğitim programı başladı. 22-25 Haziran tarihleri arasında Hasankeyf Uygulama Otelinde devam edecek eğitimin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. İdris Demir’in yanı sıra akademik ve idari personel ile özel sektör kursiyerleri katıldı.

Kamu İhale Mevzuatı konusunda uzman kişilerin eğitim verdikleri programla ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. İdris Demir, kâğıt üstünde imzalanan her protokolün uygulama aşamasına geçmesi için gerekli tüm çalışmaları yürüttüklerini ifade etti. Üniversitemiz, diğer kurum ve özel sektör personelinin alanlarıyla ilgili gelişmelerine katkı sunmak istediklerini belirten Rektör Demir, üniversitemize, Batman’a ve bölgeye katkı sunabilecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı.