Üniversitemizde Oryantiring Yarışması Düzenlendi

İlimizde yapılan spor organizasyonlarına destek sunan ve ev sahipliği yapan üniversitemizde, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Batman Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından oryantiring yarışması düzenlendi. 11 Mayıs 2022 tarihinde Batı Raman Kampüsünde düzenlenen yarışmaya kadın ve erkek kategorilerinde yarışan öğrencilerimiz katıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Güneştekin, Gençlik Spor Şube Müdürü Burak Eren, BESYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Samet Aktaş, Dr. Öğr. Üyesi Murat Bilgiç, İl Başhakemi Baran Tunç, İl Hakemleri Fırat Yıldız ve Muhammed Sefa Erdoğan, Sınıf Temsilcileri Uğurcan Kaya, Ebubekir Direk ve İbrahim Tutuman tarafından takdim edildi.