Üniversitemizde Okul Sporları Oryantiring Bölge Şampiyonası Finali Düzenlendi

Sporun ve sportif faaliyetlerin desteklendiği Üniversitemizde Oryantiring Bölge Şampiyonası Finali düzenlendi. 6 Mayıs 2023 tarihinde Batı Raman Kampüsü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda gerçekleşen finalde dereceye giren yarışmacılara Yıldız/Küçük Erkek-Kız kategorilerinde ödül verildi.

Rektör Demir: “Sportif Faaliyetler İçin İmkânlarımızı Artırmaya Devam Ediyoruz”
Okul Sporları Oryantiring Bölge Şampiyonası Finaline ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Rektör Demir, “Batman Üniversitesi olarak sportif faaliyetler için imkânlarımızı artırmaya devam ediyoruz. Öğrencilerin ders dışı etkinliklere katılmaları onların aynı zamanda özgüvenli ve sosyal bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacak. Bireyler arasındaki etkileşimin artmasına ve kişilerin kendini daha iyi ifade etmesine de katkı sunan bu faaliyetler yalnızca fiziksel aktiviteler değil aynı zamanda bir yaşam şeklidir. Amacımız, üniversitemizden ve şehrimizden milli sporcular yetiştirmek. Bu vesileyle yarışma kapsamında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum ” ifadelerini kullandı.