02
Kasım
2021
Üniversitemizde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukların tanıtılması amacı ile 2 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” açılış etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğin açılışına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, kurum yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.
 

 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü folklor ekibinin halk oyunları gösterisinin ardından etkinlikte bir konuşma yapan Prof. Dr. Rohat Cebe, pandemi nedeniyle uzak kalınan öğrencilerle tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek üniversitemizde yapılan bu etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi. Öğrenci topluluklarının üç gün boyunca stantlarda faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmeler yapacaklarını ifade eden Prof. Dr. Rohat Cebe, etkinliğin düzenlenmesine destek sağlayan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve öğrenci topluluklarına teşekkür etti.



Otuz öğrenci topluluğunun stant açtığı etkinlikte nohutlu pilav ikramının ardından öğrenciler, kendi yetenek ve ilgi alanlarına uygun olan toplulukları tanıma ve dâhil olma fırsatı buldu. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlar başta olmak üzere farklı ilgi alanlarına hitap eden topluluklar, düzenlemiş oldukları programları, aktiviteleri ve ilerleyen dönemde gerçekleştirecekleri faaliyetleri anlatarak yeni üye kayıtları aldı.



Çok sayıda etkinliğin yer aldığı programda öğrenciler aynı zamanda eğlenme imkânı da buldu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlik boyunca çekilişler, söyleşiler, yarışmalar ve konserler yapılacak.