Aralık
Üniversitemizde Öğrenci İhtiyaçlarını Gidermeye Yönelik Çalışmalar Devam Ediyor

Öğrenci ve insan odaklı bakış açısıyla gelen taleplerin çalışmalara yansımasına özen gösterilen üniversitemizde 27 Aralık 2021 tarihinde bir zincir marketin açılışı yapıldı. Batı Raman Yerleşkemizde hizmet verecek olan marketin açılışına Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rohat Cebe ve Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akbaş, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Zincir marketin açılışında konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, yönetim olarak üniversitemizde bulunan personel ve öğrencilerin bugünden itibaren ihtiyaçlarını kampüs içerisindeki zincir market aracılığıyla karşılayabileceklerini belirtti. Kampüs alanındaki sosyal mekânları artırma çalışmalarının sürdürüleceğini ifade eden Cebe, öğrenciler ve personelden gelen taleplerin değerlendirilerek uygulamaya konulmaya çalışıldığını dile getirdi.