24
Mayıs
2024
Üniversitemizde Marka Kimliği ve Koleksiyon Oluşturma Süreci Konferansı Gerçekleşti

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Kariyer Söyleşileri serisi kapsamında 23 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda “Marka Kimliği ve Koleksiyon Oluşturma Süreci” adlı konferans gerçekleşti. Konferansa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir başta olmak üzere, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Moderatörlüğünü Aslı Güvenen’in yaptığı ve kreatif direktör Pınar Kul konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.




Güzel Sanatlar Fakültesi yüksek lisans öğrencilerinin müzik dinletisi ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Rektör Demir; “Üniversitemiz kariyer söyleşileri kapsamında düzenlenen bu tür etkinliklerle, öğrenciler profesyonel dünyaya dair bilgi ve deneyimlerini arttırıyor” ifadelerini kullandı.




Konferansta, koleksiyon oluşturmanın incelikleri ve kreatif süreçleri detaylı bir şekilde ele alındı. Moderatör Aslı Güvenen’in yönlendirdiği oturumda, Pınar Kul kendi tecrübelerini ve sektördeki gelişmeleri dinleyicilerle paylaştı. Öğrencilerin ve akademisyenlerin yoğun katılım gösterdiği konferans, Rektör Demir’in, moderatör Aslı Güvenen ve Kreatif Direktör Pınar Kul’a hediyelerini takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.