2024
Üniversitemizde “Kurumsal Akreditasyon Programı Danışma Kurulu Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi

Üniversitemizde program akreditasyonu planlanan birimlere yönelik bilgilendirme yapmak ve daha önce üniversitemizde akredite edilmiş birimlerin tecrübelerini aktarmak üzere “Kurumsal Akreditasyon Programı Danışma Kurulu Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin’in başkanlığında toplanan “Kurumsal Akreditasyon Programı Danışma Kurulu” toplantısına Kalite Koordinatörlüğü, KAP Danışma Kurulu üyeleri ve akreditasyonu planlanan birimlerin yöneticilileri ile birim kalite komisyonu üyeleri katıldı. Toplantıda Kalite Koordinatörlüğü bilgilendirme sunumu gerçekleştirirken; Turizm Fakültesinden Doç. Dr. Feridun Duman ile Hasankeyf Meslek Yüksekokulundan Doç. Dr. Ülker Can daha önce akredite edilmiş birimleri ile ilgili sunum yaparak tecrübe paylaşımında bulundu. Toplantı Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin’ in kapanış konuşması ile sonlandı.