Kasım
Üniversitemizde Kantin Buluşmaları Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, yönetim ile öğrenci arasındaki iletişimi artırmak ve taleplerini kendilerinden dinlemek amacıyla “Kantin Buluşmaları”nda onlarla sık sık bir araya gelerek sohbet etmeye devam ediyor. 7 Kasım 2022 tarihinde Merkez Kampüs kantininde gerçekleştirilen buluşmaya öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Rektör Demir: “İstenilen Hedeflere Ulaşabilmek İçin Çok Çalışmalı ve Sabır Göstermeliyiz”
Öğrencilerin Batman Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip etmeleri ve bu çalışmalara aktif katılım sağlamaları tavsiyesinde bulunan Rektör Demir, öğrencilerin özellikle sempozyum, konferans vb. programlara dahil olmalarının bilgi birikimlerine önemli katkı sunacağını ifade etti. Öğrencilerin daha nitelikli bir eğitim almaları için alt yapı faaliyetlerini çok iyi bir noktaya getirdiklerini belirten Rektör Demir, buna paralel olarak öğrencilerin başarı düzeylerinin de yükseldiğini söyledi. Öğrencilerin kütüphane ve laboratuvarları işlevsel kullanmaları gerektiğini kaydeden Rektör Demir, istenilen hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmanın ve sabır göstermenin önemli unsurlar olduğunu dile getirdi. Öğrencilerin üniversitemizde tasarlanan projeler hakkında merak ettikleri sorulara da cevap veren Rektör Demir, eğitim hayatındaki tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı.