02
Ekim
2021
Üniversitemizde Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Başlıyor

Hayat boyu öğrenme ilkesiyle hareket eden üniversitemizde Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi başlıyor.Kamu İhale Kurumu ile üniversitemiz arasında imzalanan iş birliği ve eğitim protokolü kapsamında Kamu İhale Kurumu eğitim uzmanları tarafından Batman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde verilecek olan Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Programına başvurular devam ediyor. Dört gün sürecek olan eğitim, 21-24 Ekim 2021tarihlerinde Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde verilecek.

Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Sertifika Programı ile bölgede bir ilki gerçekleştiren üniversitemiz, hem bölgesine hem de ulusal düzeyde online olarak verilecek  eğitim ile tüm vatandaşlarımıza fayda sağlamayı amaçlıyor. 
Batman ili başta olmak üzere bölgesel ve ulusal ihtiyaçlar doğrultusunda bireylerin gereksinim duyduğu alanlardaki profesyonel eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını, uzman eğitimciler aracılığıyla karşılamaya çalışan Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, aynı zamanda kurumsal iş birlikleri ve protokoller yaparak belirli sertifika programlarına erişim imkanı bulmakta zorlanan vatandaşlarımızın ilgili eğitim hizmetlerine ve sertifika imkanlarına kavuşmalarını sağlıyor.
16 Ekim 2021 tarihine kadar  sürecek olan Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Sertifika programı kayıtlarına ülkemizin her köşesinden başvuru kabul ediliyor.  
Detaylı bilgi https://batman.edu.tr/Birimler/btusem adresinden alınabilir.

 İletişim: 0 488 217 4127