25
Ekim
2022
Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Eğitimleri Devam Ediyor

Üniversitemizde kalite kültürünün oluşturulması ve yaygınlaştırılması amacıyla Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi düzenlendi. 13-14 Ekim 2022 tarihleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.  



Eğitimin açış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, üniversitemizin kalite sürecinde yapmış olduğu çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Sezgin’in açış konuşmasının ardından, Eğitimci Bahadır Başkonuş tarafından Toplam Kalite Yönetimi ile birlikte TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi standardının temel ilkelerine ve uygulamalarına yönelik örnekler paylaşıldı. Eğitimde, Toplam Kalite Yönetimi felsefesinin kurum kültürü haline getirilebilmesine ve Kalite Yönetim Sistemi’nin daha iyi anlaşılabilmesine yönelik bilgilendirmeler, grup çalışmaları ve sunumlar da yapıldı.
Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler tarafından da yoğun ilgi gösterilen eğitimin sonunda, katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi.