21
Temmuz
2023
Üniversitemizde Kalite Yolculuğu Hızla Devam Ediyor

Bölgesinde yükseköğretim alanında kalite odaklı büyüme ve gelişme sürecini hızla devam ettiren üniversitemizde “Times Higher Education World Impact Ranking Başvuru Hazırlıkları” konulu toplantı düzenlendi. 20 temmuz 2023 tarihinde Batı Raman Kampüsü Senato Salonunda gerçekleşen toplantıya akademisyenler ve idari temsilciler katılırken Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir online olarak katıldı.
Proje gurubu, Tez Tarama Sonuçları, Nitelikli Eğitim, THE Impact Ranking Başvurusu gibi başlıkların yer aldığı toplantıda Üniversitemiz için önemli stratejik hedefler ve çalışmaların değerlendirmeleri yapıldı.



Rektör Demir: Kalite Kültürünün Yükseköğretim Kurumlarında Yaygınlaşması İçin Örnek Bir Üniversite Olacağız”
Kalite toplantılarının çıktılarına ilişkin konuşma yapan Rektör Demir, “Enerjide pilot üniversite olarak bu alandaki çalışmalar üniversitemizin kaliteyi kurum kültürü haline getirmesinde önemli bir etken olmaktadır. Bu doğrultuda çalışmalarımız büyük bir titizlik ve kararlılıkla sürdürülmektedir. Üniversitemizde kalite çalışmaları konusunda ciddi bir emek sarf edildiğini dile getiren Rektör Demir, Kalite kültürünün yükseköğretim kurumlarında yaygınlaşması için örnek bir üniversite olacağız. Özveriyle çalışan ve kalite yolculuğunda bizimle olan akademik ve idari birim personellerimize teşekkür ederim” dedi.