28
Ekim
2021
Üniversitemizde “Kahramanlık Türküleri” Temalı Bir Konser Düzenlendi

Üniversitemiz Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda 27 Ekim 2021 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından bir konser verildi. Konsere ATAM Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özgen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ATAM Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal Aydoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Filiz Akbaş, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.



Konserde bir konuşma yapan Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerle farklı etkinliklerde bir araya gelmiş olmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Üniversitemizin büyük hedeflerinin olduğunu ve bunları gerçekleştirme yolunda önemli çalışmaların yapıldığını belirten Rektör Demir, öğrencilerimize daha doyurucu müfredatlar sunma amaçlarını gerçekleştireceklerini dile getirdi. Tiyatro, sinema, konferans, sempozyum ve konser gibi etkinlikleri çok önemsediklerini ifade eden Rektör Demir, “Bilgiyi enerjiye dönüştüren bir üniversite olarak sizlerin bu enerjisini derslerinde de görmeyi bekliyoruz.” dedi.



Rektör Demir’in konuşmasının ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından sunulan türkülerle keyifli dakikalar yaşandı.