09
Aralık
2022
Üniversitemizde İç Tetkik Süreci Başarıyla Tamamlandı

Sürekli gelişim ile performansın artırılmasının amaçlandığı ve bu doğrultuda çalışmaların hızlandırıldığı üniversitemizde, 16 Kasım 2022 tarihinde başlayan ve 5 gün süren iç tetkik çalışmaları başarıyla tamamlandı. Sürecin tamamlanmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü üyeleri ve iç tetkikçilerin katılımıyla 6 Aralık 2022 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda “İç Tetkik Kapanış Toplantısı” düzenlendi.



İç Tetkik Sürecine Dair Değerlendirmeler Yapıldı
Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, iç tetkik sürecinin üniversitemiz için çok verimli geçtiğini belirterek özverili çalışmalarından dolayı iç tetkikçilere teşekkür etti. İç tetkik sürecine dair değerlendirmelerde bulunan Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bayram Demir, sürecin başarıyla tamamlanmasından memnun duyduğunu ifade ederken Doç. Dr. Feridun Duman da iç tetkik sürecindeki deneyimlerini paylaştı.  Toplantı, Dr. Öğr. Üyesi Meral Süer ile Dr. Öğr. Üyesi Sinan Aslan’ın iç tetkik süreçlerine yönelik görüş ve önerilerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.

Rektör Demir: “Göreve Geldiğimiz Günden İtibaren Yeni Bir Vizyon ve Çalışma Prensibi Belirledik”
Sürecin başarılı bir şekilde tamamlanmasının üniversitemizdeki kalite çalışmalarının ciddiyetle yapıldığının bir göstergesi olduğunu söyleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, göreve geldikleri günden itibaren yeni bir vizyon ve çalışma prensibi belirlediklerini, bunun somut yansımalarını da her alanda görmeye başladıklarını dile getirdi. Ulaştıkları hedeflerle yetinmediklerini ve her geçen gün yeni hedeflerle daha güçlü bir şekilde yola koyulduklarını söyleyen Rektör Demir, şimdiye kadar tasarladıkları kısa, orta ve uzun vadeli tüm proje süreçlerinde istenilen düzeyde ilerlemeler kat ettiklerini dile getirdi. Batman Üniversitesinin eğitim kalitesini artırma, yaşam alanlarını çeşitlendirme ve nihayetinde kurumsal kimliğini sağlam bir zemine oturtma gayesinde olduklarını vurgulayan Rektör Demir, bu minvalde çaba gösteren üniversitemiz yöneticilerine, akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.