Aralık
Üniversitemizde İç Tetkik Kapanış Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemizde 20-30 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşen iç tetkik sürecini değerlendirmek amacıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR, Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin SEZGİN, Genel Sekreter Ali YILMAZ, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram DEMİR ve iç tetkikçilerin katılımıyla iç tetkik kapanış toplantısı düzenlendi.

Toplantıda iç tetkikçilerle görüş alışverişinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR, üniversitemizdeki kalite çalışmalarının her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirtirken üniversitemizde gerçekleşen iç tetkik süreci için iç tetkikçilere teşekkürlerini iletti.
Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin SEZGİN ise tetkik sürecinin önceki yıllara göre daha verimli geçtiğini ve üniversitemiz birimlerinde tespit edilen uygunsuzluk sayısında ciddi düşüşler olduğunu belirtirken tetkik sürecine katılım gösteren tüm paydaşlarımıza teşekkürlerini iletti.