Eylül
Üniversitemizde “Genç Anne Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığının Geliştirilmesi” Projesi Gerçekleşti

22-25 Eylül 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz Hasankeyf Uygulama Otelinde “Genç Anne Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığının Geliştirilmesi” projesi gerçekleşti. Proje kapsamında 80 gencin katıldığı programında açış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin yaptı.

“Zirve Çalıştayı” olarak başlayan çalıştayda Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap koordinatörlük yaptı. 4 gün boyunca atölye çalışmaları ve drama etkinlikleri düzenlenen çalıştaya ilgi yoğundu.

Katılımcı gençlerin çalıştaydaki katkıları ile birlikte başta Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere ilgili kurumlara sunulmak üzere “Dijital Ebeveynlik Farkındalığı Politika Belgesi” oluşturuldu.Çalıştay’ın son günü katılımcı gençlere Katılım Belgesi ve Youthpass Sertifikası verildi. Böylelikle ilk iki faaliyet ile birlikte toplam 165 katılımcı sayısına ulaşıldı. Yakın zamanda projenin Kapanış Toplantısı yapılması planlanmaktadır.