2024
Üniversitemizde Genç Anne Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirilme Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi

"Genç Anne Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığının Arttırılması" projesinin kapanış toplantısı 30 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kampüs konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıya, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler, proje faaliyetlerine katılan gençler ile üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Toplantıda, Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın projeye ilişkin yapmış oldukları konuşmaların ardından Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap, proje boyunca yapılan tüm faaliyetleri ve elde edilen çıktıları katılımcılarla paylaştı. Manap, konuşmasında proje kapsamında 165 Youthpass sertifikası oluşturulduğunu, 5'er günlük 3 Ana Faaliyet gerçekleştirildiğini ve gençler tarafından oluşturulan "Politika Belgesi"ni ilgili birimlerin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar'a bizzat teslim ettiğini aktardı.