11
Kasım
2021
Üniversitemizde Futbol Turnuvasının İlk Vuruşunu Rektör Demir Yaptı

Sportif faaliyetlere önem veren ve kurum içi halkla ilişkileri önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Birimler Arası Futbol Turnuvasının ilk vuruşunu yaparak turnuvayı başlattı. 10 Kasım 2021 tarihinde başlayan ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvasında, 3 grupta toplam 14 takım mücadele edecek.



Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı arasında gerçekleştirilen turnuvanın ilk maçında başlama vuruşunu Prof. Dr. İdris Demir yaptı. Birimler arası futbol turnuvasının ilk maçında bir konuşma yapan Rektör Demir, bu etkinlikle personeller arasında birlik ve beraberliğin artmasını temenni ettiklerini belirterek personellerin iş dışında bir motivasyon kaynağı edinmelerinin iş ve sosyal hayattaki verimliliğin artması açısından son derece önemli olduğunu söyledi.



Batman Üniversitesinin sporu önemseyen ve sporcuyu destekleyen bir üniversite olduğunu kaydeden Rektör Demir, sporu hayatımızın her alanına dâhil edebilmemiz gerektiğinin altını çizdi. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Prof. Dr. İdris Demir,  hem sağlıklı birer birey olma hem de sosyalleşme becerilerinin kazanılması açısından personellerin bu tür etkinliklere katılımını önemsediklerini sözlerine ekledi.