24
Haziran
2022
Üniversitemizde Düzenlenen Kamu İhale Mevzuatı Eğitiminin Sınav Oturumu Gerçekleştirildi

Batman ve bölge için önemli bir projeyi daha hayata geçiren Üniversitemizde, Kamu İhale Kurumu ile imzalanan protokol kapsamında Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen “Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı” eğitiminin sınav oturumu gerçekleştirildi. 22-25 Haziran tarihleri arasında Hasankeyf Uygulama Oteli’nde devam eden eğitimin sınav oturumuna, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe’nin yanı sıra üniversitemiz ve farklı kurumlardaki kamu ve özel sektör kursiyerleri katıldı.



Kamu İhale Mevzuatı konusunda uzman kişilerin eğitim verdikleri ve başarılı olan kursiyerlerin sertifika alacakları programın sınav oturumunun ardından konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. İdris Demir, üniversitemizde düzenlenen bu nitelikli eğitime üniversitemiz ve Batman’da bulunan kurumlardaki kursiyerlerin yanı sıra başka illerden gelen kamu ve özel sektör kursiyerlerinin katılmasının sevindirici olduğunu belirtti. 
Batman Üniversitesinin, Batman’a, bölgemize ve ülkemize hitap edecek sempozyumlara, konferanslara ve bilimsel çalışmalara devam edeceğini belirten Rektör Demir, eğitim veren Kamu İhale Kurumu yetkililerine teşekkür ederken eğitime katılan tüm kursiyerlere de başarı dileklerinde bulundu.