2024
Üniversitemizde “Biz Geleceğiz: Gelecekte Bizim” Projesi Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Batman Valiliği, Üniversitemiz ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan projenin ilk toplantısı yapıldı. 22 Nisan 2024 tarihinde Batı Raman Kampüsü yemekhanesinde gerçekleşen toplantıya Dr. Sayın Ayten Canalp Hanımefendi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın İdris Demir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Zeki Eryarsoy ve üniversitemiz akademisyenleri katıldı.

Proje hakkında konuşma yapan Rektör Demir, üniversitemiz akademisyenlerine, sosyal koruma programı altında olan çocuklara yapılacak olan etkinlikler hakkında seslendi. Toplantı devamında proje mimarı olan üniversitemiz öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Sözer detaylı bilgiler verirken, Aile ve Sosyal İl Müdürü Zeki Eryarsoy kurum olarak neler yapabileceklerini anlattı. Toplantının sonunda konuşma yapan ilimiz valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, koruma altındaki bütün çocukların sorumluluğumuzda olduğunu, onların geleceğinin bizlerin geleceğini belirleyeceğini belirtti.