Kasım
Üniversitemizde Birimler Arası Basketbol ve Voleybol Turnuvalarının Kazananları Belli Oldu

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde birimler arası dostluğu, sosyal ve sportif faaliyetlerin pekiştirilmesinin amaçlandığı basketbol ve voleybol turnuvaları sona erdi. 28 Kasım 2023 tarihinde Batı Raman Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuva finalinde basketbol ve voleybol da Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

2 Kasım 2023 tarihinde başlayan turnuvalarda, basketbol müsabakalarının 1.si Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu takımı olurken, 2.si Turizm Fakültesi takımı ve 3.sü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı takımı oldu. Voleybol turnuvasında da şampiyonluğu elden bırakmayan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu takımı olurken, 2. İdari ve Mali İşler takımı ve 3. Yapı İşleri takımı oldu. Düzenlenen basketbol ve voleybol turnuvalarında birinci olan takımlara Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 2. olan takımlara Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve 3. olan takımlara ise Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akbaş kupa ve madalyalarını takdim etti. Müsabakalar da yer alan oyuncuların mücadelelerini centilmence gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Demir: “Üniversitemizin çalışan motivasyonunu arttırmak ve çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz sosyal etkinliklerin sayısını arttırarak daha pozitif bir çalışma ortamı oluşturmayı hedefliyoruz, dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm oyuncuları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.