30
Aralık
2021
Üniversitemizde Akademik Atama ve Yükselme Ödül Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Akademik Atama ve Yükselme Ödül Töreni 30 Aralık 2021 tarihinde Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda düzenlendi. Düzenlenen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rohat Cebe ve Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Genel Sekreter Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, birim yöneticileri ile akademik personel katıldı. Akademik Atama ve Yükselme ödülü almaya hak kazanan öğretim üyelerimize Rektörlük Konferans Salonunda başarı belgeleri takdim edildi.







2021-2022 Akademik Atama ve Yükselme Ödül Töreninin açılışında bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemizin 15 yıllık tarihinde gelişimine katkıda bulunan bütün öğretim üyelerine teşekkür etti. Göreve geldikleri günden bu yana yürüttükleri çalışmalarla Batman ilinin ve üniversitemizin büyümesine destek verdiklerini anlatan Rektör Demir, yapılan çalışmaların TÜBİTAK ve YÖK nezdindeki yansımalarını görmenin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Yeni kurulan fakültelerde göreve başlayan ve görevde yükselen akademisyenleri tebrik eden Rektör Demir, çalışmalarını sürdürerek akademik hayata destek vermelerini beklediklerini sözlerine ekledi.







Açılış konuşmasının ardından Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyelerine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir tarafından ödülleri takdim edilirken Güzel Sanatlar Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rohat Cebe tarafından ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde konuşma yapan Cebe, İlahiyat Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesinin birbiriyle bağlantısından söz ederek ilerleyen dönemlerde üniversitemize dini musiki alanını kazandırmak istediklerini dile getirdi. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim üyeleri ödüllerini Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Sezgin’in, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri ödüllerini Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Filiz Akbaş’ın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri ödüllerini İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Onur Oğuz’un elinden aldılar.







Ödül takdimi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunulmasının ardından Akademik Atama ve Yükselme Ödül Töreni sona erdi.