Haziran
2024
Üniversitemizde 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Görevli Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Görevli Bilgilendirme Toplantısı merkez kampüs konferans salonunda gerçekleşti. 7 Haziran 2024 tarihinde ÖSYM İl Temsilcisi Doç. Dr. Rıda Tür’ün koordinatörlüğünde yaptığı sunumda görevlilerin yapması gereken görev sorumluluklar ele alındı. Düzenlenen toplantıya sınavda görev alacak olan Bina Sınav Sorumluları ve yardımcıları katıldı.

Açış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir,  Batman ili sınırlarında toplam 36401 adayın sınava katılacağını belirtti. 8 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek sınavda tüm adaylara başarılar dileyen Rektör Demir, görev alacak üniversitemiz akademisyenlerine kolaylıklar diledi.