Kasım
Üniversitemizde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Oryantasyon Eğitimleri Düzenlendi

Nitelikli akademik kadrosu ve öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla 2023-2024 akademik yılının başladığı üniversitemizde yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum süreci yakından takip etmek için oryantasyon eğitim yapıldı.

1-2 Kasım 2023 tarihlerinde Batı Raman kampüsü ve merkez kampüs konferans salonlarında gerçekleşen eğitimde üniversitemizin öğrencilere sunduğu imkânların, ders kayıt işlemlerinin, kütüphane sisteminin, faydalanabilecekleri ofisler ve projelerin, kampüs içi etkinliklerin geniş bir yelpazede sunulduğu bilgiler verildi. Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen oryantasyon programında Kütüphane ve Dokümasyon Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan idari personeller sunum yaptı.