Ocak
Üniversitemiz Türkiye’nin En Büyük Bilişim Festivaline Ev Sahipliği Yapıyor

Türkiye'nin en büyük bilişim festivali olan Uluslararası Bilişim Kongresi 2022 (IIC2022), bilişim çalıştayı, konferanslar, paneller, workshoplar, akademik bildiri kabulleri ve bilişim fuarı ile üniversitemiz bilişim alanında büyük bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Çeşitli kurum ve kuruluşların sponsorluğunda “Dijital Dönüşüm ve Siber Güvenlik” ana temasıyla düzenlenecek kongreye bilişim teknolojileri alanında 30 alt başlıkta bildiri kabulü yapılırken kongrede "Yılın En İyi Bilişim Girişim Ödülü" de sahibini bulacak.

Valilikler, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve kamu hastaneleri ile akademik dünyadan katılımların sağlanmasıyla üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bilişim Kongresi 2022 (IIC2022)’ne başvurular devam ediyor. Dijital dönüşüm, siber güvenlik, yeni nesil güvenlik duvarları, sanallaştırma, mobil uygulamalar, yazılım mühendisliği, metaverse ve sanal gerçeklik, yapay zeka, sosyal medya, bulut bilişim çözümleri, blok zincir ve kripto paralar, kampüs ağları ve güvenlik sistemleri gibi birçok alanda eğitimler verilecek olan kongreye başvurular 7 Şubat 2022 tarihine kadar kongrenin web sitesi (https://www.batman.edu.tr/Birimler/iic) üzerinden alınıyor.