Şubat
2024
Üniversitemiz TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Yenilemeye Hak Kazandı

Üniversitemiz, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 30 Ocak 2024 - 1 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen gözetim tetkiki sürecini başarıyla tamamlayarak TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni yenilemeye hak kazandı.Gözetim tetkiki 30 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen açılış toplantısı ile başladı. Açılış toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR, kaliteden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin SEZGİN, Genel Sekreter Ali YILMAZ, TSE Baş Tetkik Görevlisi Dr. Cahit ATLI, Tetkik Görevlisi Necat ÇELİKAL, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram DEMİR, tüm birim amirleri ile Kalite Koordinatörlüğü Personeli katıldı. Açılış toplantısında Rektör Prof. Dr. İdris DEMİR : “Göreve Geldiğimiz Günden İtibaren Kalite Yolculuğumuzda Önemli Gelişmeler Yaşadık. Bu Yolda Çalışmalarımız Devam Edecektir” ifadelerini kullandı.

31 Ocak 2024 tarihinde Baş Tetkik Görevlisi Dr. Cahit ATLI tarafından TS EE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi eğitimi düzenlendi. Eğitime kaliteden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin SEZGİN, Kalite Koordinatörlüğü Personeli, Kalite Alt Komisyon Üyeleri ve Birim Kalite Komisyon Üyeleri katıldı. Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin: “Kalite Yolculuğunda Tüm Personelin Katılımı, İsteği ve Azmi ile Gelişim Sürecimiz Hızlanarak Devam Ediyor”. Düzenlenen eğitimde Baş Tetkik Görevlisi Dr. Cahit ATLI TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standartları hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.

Gözetim tetkiki 1 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen kapanış toplantısı ile sona erdi. Kapanış toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR, kaliteden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin SEZGİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat CEBE, TSE Baş Tetkik Görevlisi Dr. Cahit ATLI, Tetkik Görevlisi Necat ÇELİKAL, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram DEMİR, tüm birim amirleri ile Kalite Koordinatörlüğü Personeli katıldı. Kapanış toplantısında Rektör Prof. Dr. İdris DEMİR : “Kalite Yönetim Sisteminde Kurumsal Katılım Gereklidir. Kalite Yönetim Sisteminde Kat Edilen Mesafenin Temel Belirleyicisi Farkındalık Ve Özveridir. Bu Anlamda Kalite Yönetim Sürecinin İnşasında ve Belgelendirme Sürecinde Emeği Geçen Tüm Personele Teşekkür Ediyorum” dedi.

Kapanış toplantısı, TSE tetkikçileri ve üniversitemiz yöneticilerinin karşılıklı temennileriyle sona erdi.