Eylül
Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Kulübü Kuruldu

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından akademisyen, idari personel ve öğrencilerin bünyesinde faaliyet göstereceği Sağlık Kültür Spor Kulübü kuruldu. Sosyal ve sportif faaliyetlerin yürütülerek öğrencilerin Üniversitemize aidiyet duygularının artırılması, birlik ve beraberlik ruhu oluşturularak, sosyal çevrelerinin gelişmesine katkı sunması amaçlanan kulüpte, öğrencilerin olumlu kazanımlar edinmeleri hedefleniyor.

Yapılan genel kurul toplantısında, Kulüp Başkanlığına Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Berzan Şimşek, As Başkanlığa Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Salih AKSOY, Saymanlığa Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sıtkı Özbek, Genel Sekreterliğe Dr. Öğr. Üyesi Murat Bilgiç ve Denetim Başkanlığına Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Şube Müdürü Fahrettin Ekinci seçildi. Ayrıca Üniversitemiz öğrencileri ile Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Oğuzhan Demirhan, kulübün asil ve yedek üyeliklerine seçildi.