Ağustos
2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in Yeni Batman Üniversitelilere Mesajı

Sevgili Yeni Batman Üniversiteliler;

Büyük emek harcayarak girmiş olduğunuz 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre yapılan tercihlerin açıklanması ile birlikte hayallerinize bir adım daha yaklaşmış olmanızdan dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Sizinle geleceğinizi şekillendirecek bu yolculukta birlikte olmaktan çok mutluyuz. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte üniversiteye adım atan siz değerli öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ailemize hoş geldiniz.

Bilgiyi Enerjiye Dönüştüren Üniversite olarak sizleri geleceğe donanımlı ve nitelikli olarak hazırlamak adına biz tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sizlerin heyecanına ortak olmak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Geleceğinize açılan kapı olan Batman Üniversitesinde geçireceğiniz yılların mutlu ve başarılı geçmesi dileğiyle hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum.