Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türk Dünyası'nın enerji sektöründeki iş birliği girişimlerini ele almak üzere Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vazeh Asgarov’u ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Rektör İdris Demir, Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi Rektörü Vazeh Asgarov, Türk Dünyası'nın enerji sektöründeki geleceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, Rektör Demir, Rektör Asgarov’u 16-18 Kasım 2023 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde Kazakistan Ahmet Yesevi, Azerbaycan Devlet Neft ve Sanayi, İstanbul Nişantaşı ve Gazi Üniversitelerinin ortaklığı ile düzenlenecek olan Uluslararası Enerji Zirvesi'23'e davet etti. Düzenleyeceğimiz konferans ve zirveyle, Türk Dünyası'nın enerji sektöründeki iş birliğine yeni bir ivme kazandırılması hedefleniyor.