26
Mayıs
2022
Üniversitemiz Öğrencilerinden Büyük Başarı

Bilimsel çalışmalara verilen desteklerin yansımalarının artmaya başladığı üniversitemizde, öğrencilerimizin danışmanları yürütücülüğünde geliştirdikleri altı proje, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 Yılı 2.Dönem Çağrısı kapsamında destek hakkı kazandı. 



Rektör Demir: “Üniversitemiz Daha Büyük Projelere İmza Atmak İçin Gerekli Enerjiye ve Potansiyele Sahiptir”
Üniversitemiz öğrencilerinin projelerinin desteklenmesi hakkında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, araştırma ve geliştirme çalışmalarına aralıksız devam eden üniversitemizin daha büyük projelere imza atmak için gerekli enerjiye ve potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Üniversitemiz bünyesinde kurulan uygulama ve araştırma merkezlerinin altyapılarının ve laboratuvarlarının öğrencilerin kullanımına açık olduğunu belirten Rektör Demir, proje geliştirmeye çalışan tüm öğrencilerimize her desteğin sağlanacağını söyledi.
Batman Teknokent’in de faaliyete geçmesiyle araştırmacı gençlerin ve öğrencilerin proje geliştirme imkânlarının daha da artacağını dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, projeleri destek hakkı kazanan öğrencileri ve danışmanlarını tebrik etti.