Ağustos
Üniversitemiz Öğrencileri Midyat’ta Rektör Demir’le Buluştu

Batman Valiliği ve Üniversitemiz iş birliğinde düzenlenen Mardin istikametli gezide Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris  Demir, geziye katılan 30 öğrencimizle buluştu. 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılan öğrencilerimize yönelik Batman Valiliği tarafından organize edilen gezide Hasankeyf, Midyat, Beyazsu ve Mardin gezildi.

Gezinin Midyat ayağında öğrencilerimizle buluşan Rektör Demir, öğle yemeğinde öğrencilerimizle sohbet etti. Keyifli geçen sohbetin ardından Rektör Demir, öğrencilerimize kariyer planları ve gelecekleri ile ilgili öğütler verdi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Rektör Demir, “Öğrencilerimizin sosyo, kültürel her etkinlikte bulunmaları için iş birlikleri geliştiriyoruz. Batman Valiliği ve Üniversitemiz iş birliğinde yapılan kültürel gezilerimizin devamı gelmesini temenni ediyoruz. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.